Bouwen

Er zijn verschillende disciplines van bouwen. Zoals verbouw, maar ook nieuwbouw. Wat er ook gebeurt, bij bouwen komt een hoop kijken. Pierrot Bouw heeft dankzij meer dan zestig jaar ervaring een unieke kijk ontwikkeld om het voor U, de klant, zo makkelijk mogelijk te maken!

Bouwkundige tekeningen

Pierrot Bouw kan alle bouwkundige tekeningen voor u verzorgen die nodig zijn. Echter hebben wij ook relaties met een aantal architecten die gespecialiseerd zijn in diverse disciplines. In overleg met U kunnen we dan ook altijd voor het juiste resultaat zorgen.

Lees meer.

Bouw vergunning aanvragen

Pierrot Bouw kan u helpen bepalen of een bouw vergunning nodig is. Dat is namelijk niet altijd zo. Maar mocht u toch een bouwvergunning nodig hebben, dan kunnen wij voor alles uit handen nemen. Zo kunnen wij de vergunningsaanvraag opstellen en wanneer nodig overleggen met de gemeente en welstandscommissie.

Lees meer

Duurzaam Bouwen

Voor iedereen, die net als wij, het milieu een warm hart toedraagt geven wij graag adviezen over duurzaam bouwen. Pierrot Bouw is gecertificeerd door het C.I.B. en kan u praktische adviezen geven over het invoeren van duurzaam bouwen in de praktijk.

Lees meer