Gevelherstel

Gevelherstel in Amsterdam

Als uw gevel er oud en verweerd uit ziet laat dan het gevelherstel door Pierrot Bouw uitvoeren. Pierrot Bouw werkt met respect voor uw pand, en haalt het originele karakter weer naar voren. Gevelherstel is cruciaal als u uw pand wil beschermen tegen de elementen.

Waarom gevelherstel?

Het is belangrijk dat verweerde voegen op tijd vervangen worden. Als deze voegen uitvallen, kan er vocht in uw muren trekken. Tijdens koude dagen, kan dit bevriezen en uitzetten. Hierdoor kunnen uw bakstenen barsten of breken. Als dit maar lang genoeg doorzet, kan het zelfs zo zijn dat uw huis hierdoor onbewoonbaar wordt.

Laat daarom tijdig gevelherstel uitvoeren door Pierrot Bouw en geniet van de wetenschap dat uw huis goed beschermd blijft tegen vocht en vorst.

Gevelherstel om uw gevel te verfraaien

Soms vindt u gewoon uw muur niet meer mooi. Er zijn daarom verschillende mogelijkheden om deze te verfraaien. Zoals het laten zetten van siervoegen, of stralen.

Stralen

Het stralen houdt in dat we met heel fijn zand uw gevel behandelen. Hierdoor komt tijdens het gevelherstel het vuil dat zich in de loop der jaren in uw stenen heeft verzameld er af. De hele vervuilde laag wordt verwijderd, waardoor het er weer als nieuw uit ziet. Zie hieronder een opzet van het stralen van uw gevel.

Gevel laten stralen bij Gevelherstel

Beschadigde stenen repareren

Als u beschadigde stenen in uw muur heeft zitten, kunnen deze ook gerepareerd worden. Door de mortel substantie in de kleur van uw baksteen te maken en deze vakkundig aan te brengen.

Stucadoren

Het is ook mogelijk om door middel van stuc werk de bakstenen in het geheel te verbergen. Hierdoor kunt u uw pand schilderen in de kleur die u wilt.

Gevelherstel voor en na

Hoe gaat gevelherstel in zijn werk?

Als u gevelherstel uit wil laten voeren kunnen wij dat van begin tot eind voor u verzorgen. Eerst hakken wij de restanten van de oude voegen uit. Als u hiervoor gekozen heeft stralen we daarna het vuil van de bakstenen af. Vervolgens brengen wij de nieuwe voegen aan. U heeft hierbij de keus uit meerdere typen siervoegen. Als laatste kunnen wij uw gevel nog behandelen met een vocht afstotend middel. Hierdoor zal uw muur minder snel verweren dan normaal.

In vertrouwde handen

Bij Pierrot Bouw is het behoud van uw pand in vertrouwde handen. Laat daarom het gevelherstel uitvoeren door ons en geniet elke dag weer van uw pand!