Trappen

Een nieuwe trap plaatsen in uw huis is een spannende gebeurtenis. Er is keuze te over, maar hoe kiest u nu de juiste trap? Dankzij onze ervaring in het maken van trappen kunnen wij u daar goed bij helpen. Eerst luisteren wij vooral naar wat u in gedachten heeft. Qua uitstraling en materiaal. Maar ook naar uw budget. Dan maken wij een ontwerp waar deze wensen in verwerkt zijn. Na uw goedkeuring of aanpassingen kunnen wij de trap gaan maken en plaatsen.

Uw Trap als Blikvanger.

Trappen worden vaak uit het zicht geplaatst. Omdat mensen de trap simpelweg zien als een trap. Niet meer en niet minder. Pierrot Bouw heeft een andere visie. Met het juiste ontwerp kunnen trappen mooi zijn! Zo mooi zelfs dat u ze graag laat zien. De kwaliteit van Pierrot Bouw is dat wij van uw trap een echte blikvanger kunnen maken.

Onze Trappen voldoen aan alle eisen!

Trappen moeten aan hoge eisen voldoen. Wist u dat de meeste mensen struikelen als de treden zelfs maar een paar mm verschillen? Een trap mag ook niet te stijl zijn. De treden hebben een minimum breedte. Er moet genoeg ruimte voor uw voeten op de trap trede zijn.

Pierrot Bouw kan u helpen door het juiste ontwerp voor uw trap te maken en uit te voeren. Onze ruime ervaring zorgt ervoor dat het eind resultaat aan alle eisen en wensen voldoet.

Een Trap van Pierrot Bouw is Maatwerk

In nieuwe woningen zijn de meeste trappen standaard trappen. U kunt dan kiezen uit een aantal standaard afmetingen en modellen. In bestaande gebouwen is een fabrieks trap vaak geen optie.

De aanwezige ruimte is te beperkt. Of er zitten rare hoeken in het pand. In dit geval kunnen wij voor u een complete trap op maat maken. Maatwerk trappen zijn onze specialiteit. Vooral in historische panden is dit een uitkomst. Wij dragen zorg voor de perfecte trap voor jarenlang plezier. Uiteraard voldoen ook al onze maatwerk trappen aan de eisen van het bouwbesluit (afd. 2.5).

Kwaliteit

Het zagen van alle onderdelen gebeurt vanaf een plat model op ware grootte. Dit is de zogenaamde trap uitslag. Het in elkaar zetten van alle onderdelen vergt ook de nodige ervaring. Alles moet precies in elkaar passen. De onderdelen moeten stevig vast komen te zitten. En de trap mag ook niet te veel kraken!

Pierrot Bouw Vinkeveen heeft veel ervaring met het maken van speciale houten trappen.Door het model of gebruikte materialen zijn dit echte blikvangers. Pierrot Bouw maakt trappen met ouderwets vakmanschap. Kwaliteit is onze passie.

De mooiste trappen van Pierrot Bouw - De overtreffende Trap in kwaliteit!