Verbouwen

Verbouwen van sportclub

Verbouwen is iets dat u waarschijnlijk slechts een of twee keer in uw leven doet. Het kan daarom lastig zijn om dit traject in goede banen te leiden. Een ervaren aannemer is daarbij een welkome hulp! Het verbouwen van uw object is namelijk een specialiteit die wij tot in de puntjes beheersen.

Pierrot Bouw is ook gecertificeerd om bouwkundige tekeningen te maken, dit betekent dat wij u alles uit handen kunnen nemen. Inclusief de aanvraag voor uw bouwvergunning. Verbouwen is immers al ingewikkeld genoeg.

Kosten

Uiteraard bent u nieuwsgierig naar wat uw verbouwing gaat kosten. Maar zoals u wel zult begrijpen is dit volledig afhankelijk van uw wensen. Een van de belangrijkste aspecten van iedere verbouwing is een goed plan. Daarom brengen wij samen met u een concreet beeld van uw wensen in kaart. Op die manier kunnen wij een bestek opstellen zodat u precies weet waar u aan toe bent. Daarmee komt u ook niet voor verrassingen te staan!

Lees meer –>

Woning verbouwen

Uw huis verbouwen

Er zijn veel redenen om uw huis te verbouwen. Een van de meest veelvoorkomende is de wens tot meer ruimte. Een aanbouw aan uw woonkamer, of twee kleine slaapkamers samenvoegen tot één grote. Pierrot Bouw draagt zorg voor een rommel- en stress vrije verbouwing.

Lees meer –>

Badkamer verbouwen

Wie wil er nu niet een heerlijke ruime badkamer. Uw badkamer verbouwen tot een privé spa is wat wij voor u kunnen doen. De inbouw van een jacuzzi, het afscheiden van de toilet ruimte van de badkamer of het installeren van een sauna of Turks stoombad. Alles is mogelijk!

Lees meer –>

Zolder verbouwen

De zolder wordt vaak over het hoofd gezien. In de meeste huishoudens wordt deze ruimte gebruikt als tijdelijke opslag, die niet zo tijdelijk blijkt! Maar heeft u er wel eens over nagedacht om de zolder te gaan gebruiken als een hobbyruimte? Of misschien wel als een extra slaapkamer? Neem contact op met Pierrot Bouw en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Lees meer –>

Pierrot Bouw

Het belangrijkste wanneer u gaat verbouwen is dat het eindresultaat exact wordt zoals u wenst. Het is daarom belangrijk dat de aannemer uw belang altijd voorop heeft staan. Neem daarom contact op met Pierrot Bouw zodat wij u kunnen helpen bij het verbouwen!