Badkamer verbouwen

Uw badkamer verbouwen om een droom badkamer te maken!

De badkamer verbouwen is een grote wens van veel mensen. Immers, uw badkamer is zoveel meer dan alleen maar een plek om te wassen. Met de juiste ingrediënten kunnen wij uw badkamer verbouwen tot een echte relax ruimte. Een plek in huis waar u helemaal tot rust kunt komen na een zware dag.

Wellness Ruimte

Badkamer verbouwen om een wellness ruimte te creëren

Een luxe ingerichte wellness ruimte is iets dat u kunt bereiken door het verbouwen van uw badkamer. In dit geval is er een grote stoomcabine geplaatst. Dankzij de losse elementen kunnen wij deze stoomkamer zo groot of klein maken als u wilt. Ook speciale vormen zijn mogelijk. Op die manier kunnen wij deze relaxruimtes volledig aanpassen aan de oppervlakte van uw badkamer. Ook kunnen wij uw badkamer verbouwen om wat extra ruimte te verkrijgen.

Extra diepe badkuipen

badkamer verbouwen om een nieuw bad te installeren

Een van de redenen om een badkamer verbouwen is het plaatsen van een nieuwe badkuip. Dan kan gelijk het tegelwerk aangepakt worden, de kranen, leidingwerk etc. Alles weer lekker fris! Maar wat is dan fijner om gelijk een extra diepe badkuip te plaatsen. Heerlijk tot aan uw nek in het warme water weg te zakken en gewoon lekker te ontspannen. De badkamer verbouwen wordt zo wel heel aantrekkelijk…