Kelder maken

Wanneer u aan een funderingsherstel begint, is het een uitgelezen kans om een kelder maken. Maar ook als u gewoon wat extra ruimte wenst is een kelder maken een goed idee. Immers verkrijgt u zo niet alleen extra ruimte, maar de waarde van uw pand neemt ook toe!

Kelder maken

Een kelder maken is een specialistische bezigheid. Gelukkig zijn wij daar bij Pierrot Bouw experts in. Van begin tot eind zorgen wij voor een goede begeleiding. Wij kunnen alles voor u verzorgen. Van constructie tekeningen, vergunningsaanvragen tot en met een compleet nieuwe fundering. Alles wat nodig is!

Toepassingen

Denk eens aan al de extra dingen die u kunt doen wanneer wij een kelder maken voor u! U zou bijvoorbeeld een wijnkelder aan kunnen laten leggen. Een speelruimte voor de kinderen. Of misschien een privé fitness ruimte. Vertel ons uw wensen en wij zorgen ervoor dat ze uit komen!

Wijn kelder maken

Een wijn kelder maken is een van de geneugtes in het leven. Immers, wie houdt er niet van een goed glas wijn? Om uw flessen zo optimaal mogelijk te bewaren moeten we zorgen voor een goede vocht regulatie, lucht vochtigheid en lucht circulatie. Wij kunnen deze systemen voor u aanleggen.

Fitness Ruimte

Ook als u uw kelder als fitness ruimte wilt gebruiken is de ventilatie een zeer belangrijk item. Wanneer u sport, verbruikt u immers veel meer lucht dan in rust. Een ruime toevoer van zuurstof is daarom noodzakelijk bij het maken van een fitness ruimte. Een fitness kelder maken is daarom geen sinecure, maar dankzij de toevoeging van ventilatie kanalen kunt u lekker blijven sporten!