Woning verbouwen

Uw woning verbouwen is onze zorg

Als u plannen heeft om uw woning te verbouwen zullen er zeker een aantal vragen rijzen. Wat zijn de kosten? Hoe gaat het eruit zien? Krijg ik veel overlast tijdens de verbouwing?

Kwaliteit staat voorop

Pierrot Bouw Vinkeveen heeft al meer dan 60 jaren ervaring met het verbouwen van woningen, Kwaliteit staat bij ons voorop, waarbij de keuze van duurzame materialen een belangrijke rol speelt. Een groot deel van onze kwaliteit wordt gevormd door de drie V’s: te weten Vaklieden, vast team en vrijblijvende prijsopgave.

Vaklieden

Pierrot Bouw Vinkeveen, werkt uitsluitend met ervaren of goed opgeleide vaklieden. Leerlingen worden grotendeels binnen ons bedrijf opgeleid door ervaren leermeesters. Zo wordt hun ervaring weer doorgegeven aan een jongere generatie en blijven de “kneepjes van het vak” behouden.

Vast team

Een vast team zorgt ervoor dat er naadloos geschakeld kan worden tussen de verschillende disciplines binnen een verbouwing. Zo is er een prima samenwerking met loodgieters. elektriciens en bijvoorbeeld schilders. Doordat er goed gecommuniceerd wordt verloopt het werk soepeler.

Vrijblijvende prijsopgave

Voor u beslist om uw woning te gaan verbouwen wilt u natuurlijk weten wat het u gaat kosten. Pierrot Bouw Vinkeveen maakt voor u vrijblijvend een offerte aan de hand van uw wensen. Valt de prijs niet binnen uw budget dan kan er in overleg besloten worden om bij voorbeeld ander materialen te  gebruiken of om een deel van de verbouwing op een later tijdstip uit te voeren. Overleg en een duidelijke heldere prijsopgave zullen er voor zorgen dat we binnen uw budget tot de beste oplossing komen.