Zolder verbouwen

De zolder verbouwen betekent extra ruimte in huis!

Heeft u extra ruimte nodig in uw huis en wilt u niet verhuizen, dan is uw zolder verbouwen van een gunstige mogelijkheid. Vaak is een zolder in een woning een verloren ruimte die slechts voor opslag wordt gebruikt.

Uw zolder verbouwen zorgt er voor dat we er een goed te gebruiken ruimte van kunnen maken. Zoals een extra slaapkamer, een studie- of knutselruimte of zelfs een fitnessruimte. Pierrot Bouw uit Vinkeveen kan u adviseren omtrent alle mogelijkheden.

Dakkapellen of daklichten

Een van de meest gehoorde redenen voor de zolder verbouwen is dat de stahoogte onder een schuine kap beperkt. Ook de lichtinval is vaak niet voldoende. Het plaatsen van daklichten of dakkapellen kan dan voor veel gebruiksplezier zorgen. Onze vakmensen zorgen er voor dat niet alleen de daklichten of dakkapellen worden geplaatst. Maar ook dat de aansluiting op het bestaande dak en de bestaande muren netjes worden afgewerkt. Zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde.

Wij kunnen het hele traject voor u uitvoeren van het tekenwerk van de dakkapellen. Zodat deze voldoen aan alle eisen. Het plaatsen van de nodige verlichting en het afschilderen van de gehele ruimte hoort bij de afwerking. Natuurlijk worden uitsluitend kwaliteitsmaterialen gebruikt, waarbij rekening wordt gehouden met duurzaamheid en isolatiewaarde.

Een extra verdieping dankzij de zolder verbouwen

Als u meer bruikbaar oppervlak wilt verkrijgen dan bestaat de mogelijkheid om het dak te verhogen. Dit levert veel ruimte op. En geeft het gevoel alsof er een hele extra verdieping op de woning is. Aangezien dit om een meer ingrijpende verbouwing gaat is het vaak nodig dat hiervoor constructie berekeningen gemaakt worden. Pierrot Bouw Vinkeveen kan dit voor u verzorgen, evenals het aanvragen van een bouwvergunning. Wij hebben veel ervaringen met het uitvoeren van dit soort woninguitbreidingen en hebben een vast team dat ons hierbij ondersteunt.

Ruimtebesparende kastenwanden

Ruimte maken kan ook nog zonder direct de zolder verbouwen. Bijvoorbeeld door het maken van kastenwand op maat. Die kunnen wij precies op maat maken, ideaal als u schuine wanden heeft. Boekenkasten, kledingkasten of werkbladen langs de wanden leveren veel werk- en bergruimte op. Zonder dat de loop- en leefruimte wordt verkleind.

Pierrot Bouw Vinkeveen kan voor u kasten ontwerpen en maken in een diversiteit aan materialen. Uw eigen ontwerp uitvoeren kan ook. Het maken van netjes weggewerkte bergruimtes onder de lage kant is een goede optie om loze ruimte te gebruiken.

Uw zolder verbouwen door Pierrot Bouw

Pierrot Bouw heeft al drie generaties lang ervaring met uiteenlopende verbouwingen. Neem dus snel contact op! Uw zolder verbouwen is in goede handen bij Pierrot Bouw.